Pobeda „Deusa“: Golman Đokić odbranio penal u samom finišu utakmice

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica -Proteklog vikenda u Poslovno sportskom centru „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici, domaći GKMF „Deus futsal“ savladao je ekipu KMF „Samo pravo“ iz Beograda rezultatom 9:8 (4:4).

Prvi sudija Radulović Vladan iz Vinče. Drugi sudija Blažon Vladimir iz Rume. Treći sudija Panić Nebojša iz Beograda. Delegat Mitić Nenad iz Požarevca.
Gledalaca 100.

Jedanaesto kolo Prve Futsal lige Srbije donelo je nove, izuzetno važne bodove za ekipu „Deusa“. Sve ono što krasi ovu brzu i atraktivni igru viđeno je na parketu u hali „Pinki“. Sastale su se dve po kvalitetu podjednake ekipe, pa su samo nijanse na terenu odlučivale o pobedniku.

Smenjivali su se u vođstvu malo jedna, pa onda druga ekipa sve do tri minuta pred kraj utakmice kada je „Deus“ poveo sa dva gola razlike.

Dva minuta pre kraja gosti postižu pogodak i smanjuju razliku na jedan gol.

Svi gledaoci na nogama prate i navijaju za domaće da izdrže do kraja.
Poslednji minut meča doneo je naverovatan sportski adrenalin kako na terenu tako i kod gledalaca.

Igrači „Deusa“ jurišaju na gol gostiju, ređaju se napad za napadom, pogađaju dva puta stativu i jednom prečku, ali ne postižu pogodak.

Trideset sekundi pre kraja meča sudije sviraju penal za goste. Fenomenalnom odbranom golmana i kapitena Đokića, „Deus“ je sačuvao rezultat i pobedio na ovoj utakamici.

Čestitke zaslužuju igrači obe ekipe. a naročito igrači „Deusa“ kojima je ovo veoma značajna pobeda za nastavak takmičenja.

„Deus futsal“ u sastavu: Đokić Alen, Živković Borislav, Jovanović Goran, Simić Nenad, Sladojević Uroš, Krstić Nenad, Miražić Goran, Grabić Dušan, Macanović Stanko, Todić Dušan i Živanović Branislav.
Trener: Ratko Grabić, pomoćni trener Mitrović Budimir.

Ekipa „Samo pravo“ u sastavu: Avramović Vladimir, Majstorović Dušan, Marković Marko, Jovanović Uroš, Ljujić Miloš, Tomić Uroš, Petković Ilija, Radosavljević Nenad, Ratković Velimir, Jevtović Milan i Martinović Luka.
Trener: Miloš Petrović.

D. Simunović

You may also like