Pioniri i kadeti odigrali finalne utakmice

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U petak 13. januara odigrane su finalne utakmice u konkurenciji pionira i kadeta u okviru 29. Međunarodnom Panona Futsal turniru koji se održava u Sremskoj Mitrovici.

Na finalnoj utakmici u konkurenciji pionira sastale su se ekipe FK „HESNA“ iz Sremske Mitrovice i FK „SREM 3 AGROŽITO“ takođe iz Sremske Mitrovice.

Nakon odigrane utakmice rezultatom 3:7 pobedila je ekipa „SREM 3 AGROŽITO“ i tako osvojila naziv najbolje pionirske ekipe.
Sudije: Selaković i Negovanović iz Sremske Mitrovice.

Ekipa „Srema“ igrala je u sastavu: Dudić Ognjen, Prijić Bojan, Grgić Dario, Milošević Duško, Lazić Uroš, Ostojić Luka, Simić Nemanja, Radaković Borislav, Čonjagić Nikola, Atarac Pavle.
Trener Aleksandar Prokić.

Za najboljeg golmana u konkurenciji pionira proglašen je Dudić Ognjen iz ekipe „SREM-a“. Najbolji strelac je Kočić Stefan iz ekipe „HESNA“, dok je za najboljeg igrača proglašen Prijić Bojan, takođe iz ekipe „SREM- a“.
Nagrade su im uručili Tomislav Janković, predsednik skupštine Grada i predsednik organizacionog odbora turnira i Dragan Ković, član organizacionog odbora turnira.

U konkurenciji kadeta u finalnoj utakmici sastale su se ekipe „SPLAV KRUG“ iz Mačvanske Mitrovice i „STAR ŠPED“ iz Sremske Mitrovice.
Sudije: Selaković i Negovanović iz Sremske Mitrovice.
Pobedila je ekipa „SPLAV KRUG“ i tako osvojila nagradu od 30.000 dinara kao i pehar i medalje za sve igrače.

Ekipa „SPLAV KRUG“ igrala je u sastavu: Vitasović Filip, Milošević Branko, Buzdum Nemanja, Vukotić Slavko, Mađarovski Dušan, Mirković Saša, Jovanović Ognjen.

Za najboljeg golmana proglašen je Vitasović Filip iz ekipe „Splav Krug“, najbolji strelac je Vukotić Slavko, takođe iz ekipe „Splav Krug“, dok je za najboljegi igrača proglašen Štulić Nikola iz ekipe Star Šped.

Nagrade su im uručili Jovana Nedeljković, marketing menadžer kompanije „Mitsides Point“, generalnog sponzora turnira i Dragan Ković, član organizacionog odbora turnira.

You may also like