Odlična igra košarkašica „Srema“ protiv prošlogodišnjih prvakinja Srbije

Od strane Ozon
0 komentar

Košarkašice Srema u Titelu odigrale su prvu pripremnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu. Igračice u žuto-crnim dresovima poražene su rezultatom 50:44 (18:18) od pionirki ŽKK „Titel“ iako su pružile snažan otpor prošlogodišnjim šampionkama Srbije čije su tri igračice tokom letnje pauze prešle u Crvenu Zvezdu.

Trener Srema Nikola Milošević zadovoljan je odnosom igračica ali svakako da ima prostora za napredak i još kvalitetniju igru. Standardno dobro su odigrale: Ikonija Borić, Marijana Aničić, Anastasija Nićiforović, Maja ilić i Vladislava Radaković. Dobro su se pokazale i nove košarkašice u redovima „Srema“ Jelena Janković i Teodora Smiljanić, koje će biti veliko pojačanje za ŽKK „Srem“ za narednu sezonu. Igra koju su pružile najmlađe nade Srema Svetlana Kostić i Sara Tanasić obećava svetlu budućnost. Srem je bio oslabljen neigranjem Natalije Bačko i Milice Divljak zbog povreda. U protokolu su i ostale igračice koje će imati šansu da se pokažu na utakmicama koje slede.

Predsednik Srema Nikola Budošan najavljuje još šest pripremnih utakmica kako bi se igračice što bolje uigrale i spremile za nove izazove koji ih očekuju u predstojećem prvenstvu.

Možda Vam se svidi i