Nakon poraza u Vrdniku „Budućnost“ dočekuje goste iz Putinaca

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U subotu, 4. novembra u Vrdniku u okviru 12. kola Sremske lige sastali su se domaći FK „Rudar“ i gostujuća „Budućnost“ iz Salaša Noćajskog. Rezultat na kraju utakmice 2:1 za tim iz Vrdnika.

Izuzetno loš teren nije bio saveznik ekipama, pa se tako nije ni video lep fudbal tokom čitavih 90 minuta.

Domaći su došli u vođstvo već u 7. minutu nakon kornera gde je domaći igrač bio najviši u skoku i glavom sproveo loptu u mrežu. Ništa vredno pomena nije se zatim desilo do 85. minuta u kojem su gosti došli do izjednačena pogotkom Galetića, nakon supešnog kontranapada.

Taman kada su se gosti ponadali da nose vrlo bitan bod u Salaš Noćajski usledio je hladan tuš i to u 90. minutu kada je domaći igrač Lukač izašao oči u oči sa golmanom Čupićem i jakim udarcem zatresao mrežu i ostavio tri boda u Vrdniku.

FK „Budućnost“: D. Čupić, Petrović, Mihajlović, Dobo, Grujić, Bošković, V. Simeunović (kap), Janković, Galetić, Savić, G. Simeunović. Igrali još: Č. Milovanović, Todorović i Damjanović.
Trener: Mita Ninković.

Narednu utakmicu „Budućnost“ igra u Salašu Noćajskom u nedelju, 12. novembra protiv ekipe „PSK“ iz Putinaca. u 13 časova.

Možda Vam se svidi i