Na Prvenstvu Srbije 79 medalja karatistima „Sirmiuma“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U nedelju, 14. maja u Jagodini, održano je 19. Prvenstvo Srbije u karateu za sve uzrastne kategorije. Na takmičenju je učestvovao 21 klub sa preko 315 takmičara. Takmičari Karate kluba „Sirmium“ iz Sremske Mitrovice su i ovog puta dominirali u odnosu na ostale klubove, jer su osvojili ukupno 79 medalja. Od toga su 43 zlatne, 28 srebrnih i 8 bronzanih što ih je dovelo na prvo mesto u generalnom plasmanu zbog čega su nagrađeni velikim peharom.

Najuspešniji na ovom takmičenju su Mladen Nedimović i Vuk Petrović koji su osvojili po 5 zlatnih medalja. Ostali uspešni takmičari su: Lazar Matijević, Hana Tupenarac, Nemanja Žunić, Dušan Đorđević, Đorđe i Vanja Grujić, Milica i Anja Krstić, Milica Balanac , Tamara Bulat , Vladimir Pašić , Marko Garić, Bojan Ćorić, Emilija Cvetenić, Suzana Stracenski, Valerije Paraklis, Aleksandar i Miloš Marić, Lara Foro, Igor Spahić, David i Sonja Jovanović, Luka Tanasić, Una Maksimović, Srđan Ilić, Srđan Đonić, Marija Nikolovski, Damjan Milivojević, Dunja Stanivuković, Kalina Maksimović, Lena Teodosić, Marko Pepelčević, Tijana Sretenović….

Svi takmičari su opravdali poverenje trenera Liljane Maričić, Marije Milanović i Stanislava Rakovića.

U prvoj takmičarskoj sezoni su završena takmičenja, od sada teku pripreme za polaganje svih takmičara za više pojaseve i zvanja u karate sportu.

Možda Vam se svidi i