Mitrovčani kod Kusturice u gostima osvojili 50 medalja

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Proteklog vikenda na Mećavniku, Mokra Gora održan je 8. Karate kup. Pokrovitelj ovog takmičenja je Emir Kusturica, a domaćin Karate klub „Mećavnik“. Takmičenje je okupilo 20 klubova iz Republike Srpske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije sa preko 300 takmičara. Nastupali su u viteškom nadmetanju i karatisti Karate kluba „Sirmium“ koji su ponovo blistali, jer su treću godinu za redom prvi u generalnom plasmanu.

Osvojeno je ukupno 50 medalja i to 39 zlatnih, 8 srebrnih i 3 bronzane medalje.

Zlatne medalje osvojili su: Vuk Petrović, Ema Petrović, Srđan Ilić, Anđela Burić, Kristina Burić, Vanja Grujić, Marko Pepelčević, Vladimir Pavlešin, Igor Spahić, Katarina Živković, Anja Krstić, Mila Miljković, Lazar Miljković, Aleksandar Sikin, Đorđe Grujić, Marko Garić, Dunja Stanivuković, Milica Kratić, Vladimir Pašić, Marija Nikolovski, Anastasija Pavlešin, Milica Balanac i Mladen Nedimović.

Srebrne medalje su osvojili Andrej Ilić, Vojin Divljak, Damjan Milivojević, Suzana Stracenski i Vladimir Liženes, a bronzane medalje su uzeli Vladimir Pavlešin, Đorđe Grujić i Mladen Nedimović.

Takmičar sa najviše osvojenih zlatnih medalja je Vuk Petrović iz „Sirmiuma“ sa 5 zlata.

Sledeće takmičenje na kojem će nastupiti šest karatista „Sirmiuma“ je prvenstvo Evrope u Klužu u Rumuniji u periodu od 5. do 9. aprila.

You may also like