Mitrovački džudisti uspešni u Pančevu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Mladi džudisti mitrovačkog „Sirmiuma“ proteklog vikenda nastupili su na prestižnom turniru „Trofej Grada Pančeva“ u Pančevu i zabeležili fantastičan uspeh.

Na takmičenju je nastupilo 44 klubova iz 6 država, ukupno 547 takmičara.

Zlatni stariji poletarci „Sirmiuma“, Katarina Tomić i Luka Novaković ovog puta morali su dobro da se potrude da bi osvojili zlatne medalje. Imali su po četiri borbe koje su rešili u svoju korist i to iponima na veoma ubediljiv način i osvojili prva mesta i zlatne medalje.

Ništa manje vredan rezultat ostvario je i Nikola Šajin koji je osvojio bronzanu medalju.

Kod starijih pionira istakao se Darko Matajić koji je osvojio bronzanu medalju, ali kako je radio govori činjenica da mu je u polufinalnoj borbi tek u produžetku izmaklo finale. I on je naređao četiri pobede i jedan poraz, ali je to bilo dovoljno za bronzanu medalju.

Jedan od prijatnih momenata, a koji svakako imponuju stručnom timu Džudo klubu „Sirmium“ je interesovanje i pohvala trenera juniorske reprezentacije Srbije, a odnosi se na rad i način vođenja borbe Luke Novakovića. Trenera je izuzetno zanimalo iz kojeg kluba Novaković dolazi jer je bio oduševljen načinom rada jednog mladog dečaka.

Možda Vam se svidi i