Sremska Mitrovica – Proteklog vikenda fudbaleri „LSK-a“ iz Laćarka na domaćem terenu savladali su goste iz Veternika rezultatom 3:1.

FK „LSK“ – FK „VETERNIK“ 3:1 (0:0)
Sudija: Stupar iz Rume
Gledalaca: 250
Strelci za LSK: Lađevac u 65, Šćurk u 70, Savić u 84.

Veoma teška utakmica za igranje što se tiče domaće ekipe. Gosti iz Veternika „parkirali autobus„ ispred svog gola bez želje za nadmetanjem. Zeleni u prvom poluvremenu imaju dve stopostotne šanse ali ih ne koriste. U nastavku igre domaća ekipa baca sve karte u napad ali posle jednog od retkih kontranapada gostiju iz slobodnog udarca gosti vode 0:1 u 50 minutu. To je dalo još više želje, htenja i motiva igračima u zelenom dresu i posle 15 minuta nakon primljenog gola prekokapitena Lađevca poravnavaju reultat na 1:1. Već u 70. minuti samo što je ušao u igru i faktički iz prvog kontakta sa loptom mladi i perspektivni Šćurk Ivan posle solo prodora dovodi svoju ekipu u vođstvo. Posle toga ređaju se šanse kao na traci za zelene ali tek u 84. minuti iskusni Savić rešava pitanje pobednika ove veoma teške utakmice golom za zelene.

FK „LSK“: Ovšek, Lađevac, Bosančić, Stanivuković, Đukić, Vukotić, Milošević, Oparušić, Trubić, Stojčić, Savić. Igrali još: Morak, Šćurk, Vuletić.

Možda Vam se svidi i