Laćarci konačno trijumfovali! Klub doveo novog sportskog menadžera

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Povratak Darka Gavrilovića na klupu prvog tima FK „LSK“ odmah se osetio po znatno boljoj igri popularnih „Zelenih“ koji su proteklog vikenda na domaćem terenu rezultatom 4:0 savladali ekupu „Haduka“ iz Čuruga.

Sjajna utakmica za Laćarce i vrlo bitni osvojeni bodovi.

„Ponovo sam trener FK „LSK“, po treći put što bi oni rekli, na čega ima ja obično odgovorim da me ne bi zvali da im je doboro. Imo sam uspešan debi juče protiv jake ekipe iz Čuruga. Pobedili smo ubedljivim rezultatom, ekipa se trgla i to je jako dobro. Ja znam da u Laćarku igraju izuzetno kvalitetni igrači, samo to treba pokazati, dokazati, vratiti im volju i želju za igrom. Prezadovoljan sam jučerašnjom igrom, ali ima još mesta za rad, tako da ćemo nastavi sa jakim trteninzima do neke tačke koja nas vodi u jednu pravu formu. Cilj mi je da stabilizujem tim u Vojvođanskoj ligi Jug“, rekao je Gavrilović za Ozon media.

Pored Gavrilovića „LSK“ je doveo još jedno pojačanje u svoje redove. Radi se o prekaljenom sportskom menadžeru Slobodanu Pavloviću.

Pavlović je čovek sa bogatim višedecenijskim iskustvom gledanja fudbalskih utakmica, a u svojoj biografiji između ostalog je naveo da je bio i 7. godina predsednik Nogometnog kluba „Sremac“ iz Markušica.

Nenaviknut na poraze kako životne, tako i fudbalske Pavlović je poručio svim prijateljima kluba da se više ne brinu za budućnost „Zelenih“ i da će se klub ponovo vratiti na stare staze slave.

Možda Vam se svidi i