Sremska Mitrovica – U okviru 22. i poslednje kola Prve futsal lige Srbije ekipa KMF „Deus Roloplast Mošić“ rezultatom 2:6 u hali Čair u Nišu ostvarila je pobedu nad ekipom domaćina „Kalča momoris“.

Gledalaca: 250
Sudije: Marko Cvetković, Aleksandar Minić i Dejan Stajić

Strelci: Nikola Stanković (3. i 24. minut autogol), Siniša Dragić (5. minut), Goran Jovanović (11. i 36. minut), Aleksandar Živanović (14. minut), Dalibor Matejev (36. minut), Nenad Simić (37. minut).

KMF „Kalča Memoris“: Milan Đorđević, Nikola D. Stanković, Vladimir Ristić, Dalibor Matejev, Milan Miljković, Milan Pavlović, Miloš Đorđević, Bojan Janković, Bojan Živadinović

KMF „Deus Roloplast Mošić“: Alen Đokić, Aleksandar Živanović, Goran Jovanović, Zoran Jovanović, Dušan Todić, Nenad Simić, Branislav Živanović, Dušan Radović, Siniša Dragić

Od samog početka niški tim je delovao mnogo borbenije i organizovanije nego u prethodnim utakmicama, a gosti su pokušavali to da nadoknade agresivnošću. Tako je u 3. minutu jedan od igrača iz Sremske Mitrovice uklizao Nikoli Stankoviću, pa je dosuđen slobodan udarac, što je on umeo da iskoristi.

Ipak, u nastavku se sve okrenulo, a utisak je da gostujući igrači nisu bili toliko bolji kada se pogleda čitav meč, ali su imali više sreće i bili precizniji pred golom. Siniša Dragić je prvo promašio zicer, jer je loše zahvatio loptu petom, ali se odmah iskupio jakim šutom za izjednačenje, čime je načeo mrežu Nišlija.

Nakon toga, ekipa Deus bila je nazaustavljiva, pa je Goran Jovanović pogodio dva puta, a Aleksandar Živanović imao je veoma lep potez, iz ugla terena, kroz veliki broj što svojih – što protivničkih igrača, pravo do gola.

„Deus“ je na kraju sezone zauzeo šesto mesto na tabeli što je uzimajući u obzir sve probleme sa kojima se ekipa susrela veliki uspeh za Mitrovčane.

Možda Vam se svidi i