Sremska Mitrovica – U 1. kolu kadetskog prvenstva Vojvodine u grupi „Srem“, domaći ŽKK „Srem“ pobedio je „Sirmijum Basket“ rezultatom 46:33 (23:11).

Košarkašice „Srema“ povele su od samog starta, vodile tokom čitave utakmice i ni jednog trenutka nisu dozvoljavale svojim protivnicama da im se približe. Navijači „Srema“ uživali su u odličnoj igri i prelepim potezima košarkašica u žuto-crnim dresovima.

Najefikasnija igračica u pobedničkoj ekipi bila je Vladislava Radaković sa 16 poena, Ikonija Borić 14p, Marijana Aničić 7p, Anastasija Nićiforović 7p, Jelena Janković 2p, Maja Ilić, Teodora Smiljanić, Milica Divljak, Tamara Tešić, Svetlana Kostić, Nikolina Miškov, Milica Savić.

Trener Srema Nikola Milošević, odlično je sa klupe vodio ekipu do prve prvenstvene pobede.Sjajna atmosfera koja vlada u klubu podstiče košarkašice Srema na još veće zalaganje i borbenost kao i na nove pobede. Zahvalnost za sjajan rezultat ŽKK „Srem“ duguje i publici koja ih je bodrila tokom čitavog meča.

U poraženoj ekipi najviše su se istakle Nikolina Jokić i Anđela Riđošić sa po 11 poena, Rada Vukelić 6p, Lara Nikolić 2p, Teodora Vasić 2p, Mila Nikolić 1p, Irina Vasić, Ljubica Mikuš, Sara Đurić, Milica Trbojević, Teodora Blagojević, Milica Petković.

U sledećem kolu ŽKK „Srem“ igra u Inđiji protiv ŽKK „Železničar Star Basket“.

Možda Vam se svidi i