Košarkašice „Srema“ nisu imale sreće u poslednjim trenucima utakmice u Pančevu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Iz utakmice u utakmicu, košarkašice „Srema“ su sve bolje, ali ni ovaj put nisu imale dovoljno sreće, pa su u poslednjim trenucima meča, izgubile sinoć na gostovanju u Pančevu od ekipe ŽKK „Tamiš“ rezultatom 49:45.

Tokom cele utakmice košarkašice u žuto-crnim dresovima pružale su snažan otpor i borile se do samog kraja. Ekipe su se konstantno smenjivale u vođstvu. Na poluvreme se otišlo nerešenim rezultatom 27:27. U drugom poluvremenu vodila se strašna borba za svaku loptu, za svaki koš pa se pobednik nije znao do samog kraja. Na minut i po pre kraja, košarkašice „Srema“ imale su prednost 45:44. Međutim, u poslednjem minutu susreta izostala je koncentracija izabranicama trenera Miloševića. Sa tri promašena otvorena šuta nisu uspele da savladaju domaću ekipu koja je to znala da kazni. Ovakve utakmice predstavljaju veliko iskustvo za mlade nade ŽKK „Srem“. Najefikasnija u ekipi „Srema“ bila je Ikonija Borić sa 21 poenom.

ŽKK „Srem“ Sremska Mitrovica: Divljak Milica, Trbojević Milica 2p, Riđošić Anđela 8p, Bačko Natalija 6p, Radaković Vladislava 1p, Borić Ikonija 21p, Đurić Sara 3p, Nićiforović Anastasija, Ilić Maja, Aničić Marijana 2p, Mikuš Ljubica 2p.
Trener: Milošević Nikola.

ŽKK „Tamiš“ Pančevo: Smilevski M. 1p, Arsenović S. 7p, Toškov L. 1p, Mitrović M. 13p, Avdalović K. 4p, Nestorov A, Kalinić V. 15p, Stojanović K. 2p, Radanov I. 2p, Maljković M. 2p, Milošević L. 2p, Spajić M.
Trener: Vasić D.

U sledećem kolu, u subotu od 18:30 h u sali Mitrovačke gimnazie „Srem“ dočekuje ekipu ŽKK „Kikinda“.

You may also like