Karatisti „Sirmiuma“ zlatni domaćini

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U nedelju, 26. novembra Karate klub „Sirmium“ bio je domaćin 19. Kupa Srbije za sve uzrasne kategorije.

Na takmičenju je učestvovalo 22 kluba sa 360 takmičara. U veoma žestokoj konkurenciji u katama i borbama svi takmičari su pokazali svoje umeće i svoje iskustvo koje su stekli na takmičenju u zemlji i svetu. Takmičari Karate kluba „Sirmium“, s obzirom na to da su dugogodišnji takmičari, koji su proneli ime „Sirmiuma“ na evropskim i svetskim takmičenjima, imali su odličan nastup, a što su potvrdili rezultati na kraju takmičenja.

U generalnom plasmanu, za najuspešniji klub je proglašen karate klub „Sirmium“ sa osvojenih 99 medalja, a od toga 46 zlatnih, 27 srebrnih i 26 bronzanih medalja. Ovakav rezultat je u ukupnom zbiru prvoplasiranom doneo 386 bodova, drugoplasiranom 137 i trećeplasiranom 41 bod. Za najuspešnijeg takmičara i takmičarku u katama i borbama na kupu Srbije proglašeni su u ženskoj konkurenciji Anastasija Pavlešin sa osvojenih 8 zlatnih medalja, a u muškoj konkurenciji Mladen Nedimović sa osvojenih 6 zlatnih medalja, oboje takmičara karate kluba „Sirmium“.

Do kraja godine karatistima „Sirmiuma“ je ostalo evropskom prvenstvo klubova koje se održava u Rumuniji u decembru mesecu.

You may also like