Sremska Mitrovica – KMF „Deus roloplast Mošić“ proteklog vikenda ostvario je izuzetno bitnu pobedu nad ekipom KMF „Jastrebac“ iz Blaca rezultatom 7:2 (4:1).

Sudije: Radulović Vladan iz Beograda, Radović Damir iz Beograda i Pantović Branislav iz Rume.
Delegat Lazarević Miloš iz Beograda. Gledalaca 350.

Strelci za „Deus“: Živanović Aleksandar-3, Simić Nenad-2, Jovanović Zoran-1, Savović Dušan-1 (autogol).

Strelci za „Jastrebac“: Spasojević Dušan-1, Vuletić Ivan-1.

U 21. kolu Prve Futsal lige Srbije sastale su se ekipe koje se bore za opstanak u prvoligaškom takmičenju. Samo pobeda na ovom meču odlučivala je koja od ove dve ekipe će se i naredne sezone takmičiti u Prvoj ligi, a koja ekipa će se preseliti u Drugu ligu.

Od samog početka utakmice igralo se veoma borbeno sa obe strane, ali izuzetno fer i korektno bez grubih prekršaja.

Ekipa „Deusa“ ipak je igrala organizovanije i većim delom meča su dominirali na terenu što je donelo i veći broj postignutih pogodaka.

Igrač meča bio je kapiten „Deusa“, golman Đokić Alen koji je bio nepremostiva prepreka za goste.
Standardno odličan na golu, pokazao je i ovog puta da je stub odbrane ekipe.

„Deus“ je igrao u sastavu: Đokić Alen, Živanović Aleksandar, Sladojević Uroš, Krstić Nenad, Jovanović Goran, Radović Dušan, Miražić Goran, Jovanović Zoran, Petrović Duško, Macanović Stanko, Simić Nenad, Todić Dušan, Živanović Branislav, Dragić Siniša.

„Jastrebac“ je igrao u sastavu: Pavlović Pavle, Milivojević Nemanja, Lapčević Marko, Savović Dušan, Vuletić Ivan, Gajić Miljan, Nedeljić Aleksandar, Trojanović Dragiša, Trojanović Siniša, Pavlović Stefan, Sudimac Marinko, Jozić Stefan i Spasojević Dušan.

Možda Vam se svidi i