„Deus“ pretrpeo poraz na startu drugog dela sezone

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U 12. kolu Prve Futsal lige Srbije ekipa „Deusa“ i pored velike borbe na donaćem terenu nije uspela da savlada ekipu iz Nove Pazove. Mitrovčani su poraženi rezultatom 4:5.

Sudije: Radisavčević Dragan iz Kraljeva, Burojević Bojan iz Čačka i Pantović Branislav iz Rume.
Delegat – Prodanović Dejan iz Kragujevca.
Gledalaca – 300.
Pogotke za „Deus“ postigli su: Živanović Aleksandar-2, Krstić Nenad-1, Simić Nenad-1.
Pogotke za „Novu Pazovu“ postigli su: Milosavljević Branislav-2, Božić Milun-1, Ramadani Elvis-1, Denić Miloš-1.

Domaća ekipa iako po godinama mnogo starija od gostujuće terenu uspešno se nosilia sa njom u svim akcijama.
U prvom poluvremenu poveli su gosti već u šestoj minuti meča, ali su domaćini preko Živanovića izjednačili u istoj minuti.
Krstić je samo dva minuta kasnije fantastičnim pogotkom doveo „Deus“ u vođstvo, ipak na poluvreme se otišlo sa nerešenim rezultatom 2:2.

U drugom poluvremenu igrači „Deusa“ koji su sa pripremama počeli pre samo dve nedelje, pali su u formi tako da su gosti to iskoristili i postigli tri pogotka za redom.
Deus poslednja tri minuta igre igra sa igračem golmanom što je i dovelo do toga da postižu dva pogotka, ali nedovoljno bar za nerešen rezultat.

Raduje i to što se publika ponovo vraća na tribine i što su navijanjem i skandiranjem pomogli da se u hali „Pinki“ napravi jedna sjajna sportska atmosfera.

„Deus“ je igrao u sastavu: Đokić Alen, Živanović Aleksandar, Simić Nenad, Sladojević Uroš, Krstić Nenad, Živanović Branislav, Jovanović Zoran, Jovanović Goran, Macanović Stanko, Miražić Goran, Petrović Duško, Radović Dušan, Dragić Dušan, Todić Dušan.
Trener Ratko Grabić sa pomoćnikom Mitrović Budimirom.

„Nova Pazova“u sastavu: Tomić Uroš, Kalanović Velibor, Milosavljević Branislav, Božić Milun, Ramadani Elvis, Denić Miloš, Borisavljević Budimir, Kukolj Boško, Janković Vladimir, Guša Milan, Kusovac Svetozar, Denić Ilija i Stojnić Ivan.
Trener – Pantelić Đorđe

You may also like