„Deus“ pretrpeo još jedan poraz

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Fudbaleri GKMF „Deus Roloplast Mošić“ pretrpeli su poraz proteklog vikenda na domaćem terenu od ekipe „FON-a“ iz Beograda rezultatom 3:6.

Sudije: Radulović Vladan iz Vrčina, Lazarević Predrag i Radović Damir iz Beograda. Delegat – Mitić Nenad iz Požarevca.
Gledalaca: 150.
Golove su postigli: Živanović i Jovanović Z.- 2 za „Deus“. Golove za „FON“ postigli su Arsić, Stanković, Đukanović, Cvetković, Petrov i Pešić.

Prvo poluvreme pripalo je ekipi „FON-a“ iako je „Deus“ imao nekoliko šansi za postizanje pogodaka, ali ih sportska sreća nije poslužila tako da su gosti vodili sa 3:0.
Samo što je počelo drugo poluvreme „Deus“ za kratko vreme postiže tri pogotka i izjednačuje rezultat.
Kreće daleko brža igra sa obe strane. Igrači „FON-a“ nisu iskoristili penal kod šestog prekršaja kada je odlični golman Đokić odbranio udarac sa sedam metara.
Već u sledećem kontranapadu Simić je pogodio prečku gola gostiju.
Vodila se izjednačena borba do tri minuta pre kraja utakmice.
„FON“ postiže pogodak i prelazi u vođstvo od 3:4. „Deus“ pokušava da igra sa golmanom igračem, ali gostujuća ekipa to dva puta kažnjava i postiže još dva pogotka.

„Deus“ je igrao u sastavu: Đokić Alen. Živanović Aleksandar, Simić Nenad, Sladojević Uroš, Jovanović Zoran, Dragić Siniša, Jovanović Goran, Todić Dušan, Miražić Goran, Petrović Duško, Radović Dušan, Macanović Stanko.
Trener: Ratko Grabić.

„FON“ je igrao u sastavu: Filipović Stefan, Cvetković Nikola, Arsić Nikola, Stanković Andrija, Petrović Strahinja, Kokotović Stefan, Manić Strahinja, Đukanović Aleksandar, Šamšal Nikola, Spajić Nemanja, Stanić Jovan, Pešić Pavle, Jovanović Stevan.
Trener: Vladimir Radojičić.

D. Simunović

You may also like