Buđenje Salaščana!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Posle uvodna tri poraza, u Popincima 2:0, protiv Klenka u Salašu 1:4 i prošlo kolo u Adaševcima 2:1, na red je došla i prva pobeda, fudbaleri „Budućnosti“ iz Salaša Noćajskog ispratili su goste u Hrtkovce sa 7 golova u mreži.

Prvo poluvreme je proteklo u ravnopravnoj borbi, bilo je šanse na obe strane, ali je samo jednu uspeo da realizuje Miluutin Đorđić u 25 min. Do kraja poluvremena mreže su mirovale, ali se dogodio i verovatno i prelomni momenat utakmice, u 44. min gostujući igrač je dobio drugi žuti karton, morao je pre vremena u svlačionicu, a gosti nastavili sa 10 igrača.

Domaći su se dodatno motivisali i u drugom poluvremenu izašli na teren rešeni da što pre reše ovu utakmicu. Ofanziva je ubrzo urodila plodom i golovi su se ređali kao na traci. Do kraja utakmice u strelce su se upisali Goran Simeunović 3 puta, Mitar Janković 2 i Stefan Savić 1.

Posle ove utakmice Salaščani su se pomerili malo ka sredini tabele. Na ovoj utakmici za domaće zbog povreda nisu nastupili Čupić Dragoslav, Milan Šarac, Dusšan Milovanović i Miloš Petrović koji su već duže vreme odsutni i uskoro se očekuje njihov povratak na teren.

Sledeću utakmicu „Budućnost“ igra u gostima protiv „Željezničara“ iz Inđije, u gostima za vikend.

FK „Budućnost“: Ivan Čupić, Milutin Vladisavljević, Nenad Grujić, Mirko Dobo, Dragoslav Mihajlović, Veselin Simeunović (k), Nemanja Bošković, Čeda Milovanović, Mitar Janković, Milutin Đorđić, Goran Simeunović. Igrali još: Stefan Savić, Nikola Trišić i Nenad Lukić. Trener: Mita Ninković.

Možda Vam se svidi i