13 zlatnih medalja za Karate klub „Sirmium“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U nedelju, 15. oktobra u Temerinu, održan je karate turnir, 15. po redu „Internacionalni open kup“. Na tamičenju je učestvovalo 25 klubova sa 384 takmičara, a među njima našao se i Karate klub „Sirmium“ iz Sremske Mitrovice sa svojim članovima. Nastupali su takmičari iz Rumunije, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Srbije.

U velikoj konkurenciji u katama i borbama, „Sirmium“ je osvojio 35 medalja i to 13 zlatnih, 13 srebrnih i 9 bronzanih.

U pojedinačnoj konkurenciji, zlatne medalje osvojili su: Vuk Petrovic, Lazar Alargić, Srdjan Ilić, Vladimir Pavlešin, Aleksa Vuletić, Aleksandar Sikin i Đorđe Grujić.

Srebre medalje osvojili su: Ema Petrović, Mladen Marković, Vladimir Pavlešin, Zorana Ćirić, Vanja Grujić, Vuk Kozlina, Srđan Đonić i Anastasija Pavlšin.

Bronzane medalje osvojili su: Hana Tupenarac, Nemanja Žunić, Bogdan Kovačević, Vanja Grujić, Đorđe Grujić, Boško Ćirić, Jovan Jelić, Luka Tanasić i Igor Spahić.

U ekipnoj konkurenciji osvojeno je 6 zlatnih, 5 srebrnih i 4 bronzane medalje.

Na kraju turnira proglašeni su najuspešniji takmičari u muškoj i ženskoj konkurenciji. Za najuspešnije takmičare proglašeni su Vuk Petrović i Vanja Grujić, koji su članovi Karate kluba „Sirmium“. Ovo takmičenje je poslužilo za proveru svih takmičara pred kup Srbije koji će se održati u Sremskoj Mitrovici u novembru 2017. godine.

Možda Vam se svidi i