Sportski vikend u hali „Pinki“: Košarkaški spektakl u najavi

Sremska Mitrovica – Tokom predstojećeg vikenda Poslovno sportski centar “Pinki” u Sremskoj Mitrovici biće mesto održavanja nekoliko sportskih dešavanja.

U subotu, 19. marta sa početkom u 21:00 čas u okviru polufinala ABA lige sastaće se KK „Mega Leks“ i KK „Budućnost Voli“ iz Podgorice.

Ulaznice za ovaj košakaški spektakl biće puštene u prodaju sutra u kafiću „Pinki“ od 08:00 časova po ceni od 200 dinara za Tribine i 500 dinara za VIP.

S obzirom da vlada izuzetno veliko interesovanje za ovaj meč, iz Poslovno sportskog centra „Pinki“ mole sve ljubitelje košarke da obezbede ulaznice na vreme. U slučaju da preostane ulaznica, one će moći da se kupe na blagajni PSC „Pinki“ pred početak meča.
Zbog velikog broja navijača koji se očekuje na ovom meču, vrata Sportskog centra biće otvorena u subotu dva sata pre početka utakmice.
Informacije na broj telefona 022/614-824.

U nedelju 20. marta sa početkom u 15:00 časova odigraće se Prvenstveni meč u rukometu u okviru Prve lige Srbije između ŽRK „Srem“ i ŽRK „Radnički“ iz Bajmoka.

U nedelju, 20. marta sa početkom u 18:00 časova u okviru Druge lige Srbije sastaće se KK „Srem“ i KK „Proleter naftagas“ iz Zrenjanina.

U nedelju, 20. marta sa početkom u 20:00 časova sastaće se RK „Srem SM“ i RK „Hajduk“ iz Čuruga u okviru Druga liga Srbije.

You May Also Like