Sjajna „Budućnost“ u Adaševcima

Sremska Mitrovica – U nedelju, 25. septembra u Adaševcima sastali su se FK „Graničar 1923“ iz Adaševaca i FK „Budućnost“ iz Salaš Noćajskog koja je slavila pobedu rezultatom 0:4!

U ovom sedmom kolu Salaščani su odigrali verovatno i najbolju utakmicu od početka sezone. Tvrdo i teško gostovanje u Adaševcima je bilo motiv za igrače „Budućnosti“ da pokažu svoje znanje i da opravdaju ulogu jednog od favorita za vrh tabele. Krenulo je odlično za goste, Petrović baca aut u 16 metara domaćina, Petrić glavom na drugu stativu gde se Janković nabolje snalazi i šalje loptu u mrežu za 0:1! „Budućnost“ se povlači malo i čeka domaćina na kontre, što se pokazalo kao odličan taktički potez trenera Sokolovića. Tri gola iz tri kontre do kraja utakmice! Prvi u 35. min, brzonogi Janković nanizao je 4 protivnička igrača uz desnu aut liniju, centrira za Jelikića, koji zalama domaćeg igrača na 3 metra od gola i šalje loptu u praznu mrežu za 0:2! U drugom poluvremenu, 75. min, odbrana „Budućnosti“ oduzima loptu, duga za Jelikića koji idealno centrira Đonliću koji iz drugog plana, rutinski glavom šalje loptu u mrežu za ogromnu prednost Salaščana! Četvrti gol preslikan samo ovog puta Jelikić realizuje kontru, sa druge stative šalje loptu u kontra ugao za sjajnih 0:4 i veliku radost gostujućih navijača!

FK „Budućnost“: Čupić, Đonlić, Mihajlović, Radosavljević, Petrović, Petrić, Đukić, Milovanović, Janković, Rogo, Jelikić. Igrali još: Simeunović i Marjanović.
Trener: Aleksandar Sokolović.

Sledeću utakmicu „Budućnost“ igra u Salašu Noćajskom, protiv ekipe „Hajduk“ iz Divoša, 2. oktobar, 16:00 časova!

You May Also Like