Prvo kolo Srpske lige Vojvodine: Radničkom bod u Beočinu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U subota 13. avgusta odigrana je utakmica prvog kola prvenstva Srpske lige grupa Vojvodina u kojem su se sastala dva sremska kluba, FK Cement(Beočin) – Radnički(SM). Utakmica je završena bez golova.

Beočin: Stadion Cementa.
Gledalaca 250.
Sudija: Nebojša Zeljković iz Crvenke.
Žuti katon: Bojić (Radnički).

FK „Radnički“: Petrović 7, Savinović 7, Lovrić(kapiten) 7, Đ.Simikić 7, Novaković 6, N.Simikić 7, D.Bojić 6 (Savić 7), Skorupan 7, Milojević 6(Kovačić 7), Sovilj 6, Ninković 6 (Strupar 7).

FK „Cement“: Romić 7, Stankov 7, Janković 6, Berić 6 (Velimirov 6), Pronek 7, Đokić 6(Milić 6), Bičkaji 7 (Mitrović 6), Tepić 6, Simić 7, Stojisavljević 7, Milovac 7.

Igrać utakmice Marko Savinović Radnički (SM)

U zanimljivoj i borbenoj utakmici, mitrovački „Radnički“ je za nijansu bio bolji tim. Hesnerci su tokom čitave utakmice više držali loptu u svom posedu, lepo kombinovali, napadali i stvarali šanse. Ipak nerešen rezultat je najpravedniji ishod ove utakmice.

Crveno-beli iz Hesne su u 50. minuti imali najpovoljniju šansu. Skorpuan je idelano nabacio loptu u šesnaesterac „Cementa“, a kapiten Lovrić je glavom loptu poslao pored stative.

U samoj završnici utakmice u 90. minuti igrači „Cementa“ su imali stopostotnu šansu. Brzonogi Simić je pobegao odbrani „Radničkog“ i sa desne strane izbio isprd golmana Petrovića. Šutirao je pored istrčalog Petrovića i lopta je pored same desne stative otišla u gol aut.

U redovima „Radničkog“ svojom dobrom igrom istakao se golman Petrović, kapiten Lovrić i povrtanik Marko Savinović koji je sigurnom igrom u odbrani i stalnim napadima po levoj strani pravio dosta problema odbrani „Cementa“.

Terneri Radničkog Darko Baljak i njegov pomoćnik Budimir Mitrović mogu da budu zadovoljni prikazanom igrom, borbenošću i zalaganjem henserskih fudbalera.

Sudija Nebojša Zeljković iz Crvenke sa svojim pomoćnicima Lukić Dušanom iz Sombora i Šćepanović Dejanom iz Kule je odlično sudio i bez greške vodio ovu korektnu i fer utakmicu.

U subotu 20. avgusta u Hesnu dolazi odlična ekipa Vršca.

Piše: Stević Jovica.

Možda Vam se svidi i