Opštinsko prvenstvo u skijanju

Sremska Mitrovica – Opštinsko prvenstvo u skijanju za osnovne i srednje škole u muškoj i ženskoj konkurenciji održaće se u petak, 22. januara na skijaškim terenima Ski centara „Divčibare“.

Takmičenje počinje u 11:00 časova, a organizuje se u pojedinačnoj konkurenciji u alpskim disciplinama i to sledećim kategorijama:

Kategorije:
1 – 2 raz. OŠ – 9 god. i mlađi,
3 – 4 raz. OŠ – 11 god. i mlađi,
5 – 6 raz. OŠ – 13 god. i mlađi,
7 – 8 raz. OŠ – 15 god. i mlađi,
1 – 4 raz. SŠ – 19 godina i mlađi.

okruzno prvenstvo u skijanju

Primenjuju se MODIFIKOVANA pravila Smučarskog saveza Srbije.

Obavezna je propisana sportska oprema: skije, pancerice, štapovi, rukavice i dr. Ko nema navedenu opremu mora obezbediti (poneti) novac da bi istu iznajmio.

Oprema se može i iznajmiti na stazi po ceni od 600,00 dinara (Prof. Paja Jovanović), tako da ukupna cena SKI-PAS-a i OPREME iznosi 1.300,00 dinara.

SKI-PAS – svi koji hoće da koriste ski-pas moraju poneti novac da ga plate. SKI-PAS, za ceo dan, iznosi 700,00 dinara (dogovorena cena). Osiguranje je uračunato u cenu ski-pas-a.

Sve cene su za grupni celodnevni program i novac se predaje nastavniku.

Preporučujemo da se izvrši LEKARSKI PREGLED svih učenika koji učestvuju na opštinskom prvenstvu.

POLAZAK: PETAK, 22.01.2016. ispred PSC “Pinki“ u 07.00 č. Doći 15 min. ranije, kako bi se ukrcali i na predviđeno vreme krenuli.

NAPOMENA: Svi prijavljeni učenici moraju ići u pratnji svojih profesora, jer je za bezbednost i ponašanje učenika odgovoran isključivo njihov nastavnik.
Nastavnici koji idu treba da daju svoj doprinos u organizaciji takmičenja: merenje vremena, bezbednost na stazi, i td. Obavezan je spisak učenika overen od strane škole i potpisan od strane nastavnika koji vodi učenike.
Roditelji i drugi pratioci, nastavnici bez učenika i spiska mogu da dođu na stazu u svojoj organizaciji (svojim prevozom).

Na takmičenje se mogu prijavljivati učenici-ce koji izuzetno dobro skijaju, (provereni od strane nastavnika), sve ostale ne prijavljivati iz bezbednosnih razloga.

NAPOMENA: Ukoliko vremenske se prilike promene i sneg na stazi bude otopljen, TAKMIČENJE ĆE BITI ODLOŽENO DO NAREDNOG SNEGA.
PRIJAVA TAKMIČARA: Prijave do popune mesta na broj 063/195-67-32, Prof. Zoltan Hegediš.
Za dodatne informacije pozvati br. 064/233-83-44, Zorana Stanišić.

You May Also Like