Okupljanje ženske U15 fudbalske reprezentacije Vojvodine u Kuzminu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Danas je u Kuzminu na terenu FK „Graničar“ održano okupljanje ženske fudbalske selekcije Vojvodine u organizaciji pokrajinskog fudbalskog saveza za igračice ispod 15 godina.

Selektivnim okupljanjem dvadeset najboljih devojčica koje nastupaju za klubove sa teritorije Vojvodine,, prema rečima jednog od selektora Slobodana Kekića, tek počinje formiranje tima:
„Naredno okupljanje ovog tima zakazano je za 14. april, ali još uvek ne znamo gde će se to okupljanje održati. Ono što je bitno je da polako spremamo ekipu za 22. april i turnir reprezentacija u Kući fudbala u Staroj Pazovi gde će ove devojčice igrati protiv reprezentacija Beograda, istočne i zapadne Srbije.“

DSCF1470

Prema rečima predsednice Ženskog fudbalskog kluba „Sremice“ Danijele Stojiljković-Savić ženski fudbal je sve popularniji i sve kvalitetniji u Sremskoj Mitrovici, a dokaz za to je i pet predstavnica na današnjem okupljanju, preko kojeg imaju mogućnost da eventualno dođu i do dresa jedinstvene reprezentacije Srbije.

Možda Vam se svidi i