Održan osmi Međunarodni plivački miting

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Prethodne subote je po osmi put na mitrovačkom bazenu „Oaza“ održan Međunarodni plivački miting „Piccolo 50“.

Sa preko 450 plivača iz 28 klubova, ovaj miting predstavlja najznačajnije plivačko takmičenje koje je organizovano u našem gradu, a osim takmičara iz Srbije, nastupili su i plivači iz Rumunije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Rezultati po kategorijama:
Ekipno:
1. PK „La Kolubara“, Lazarevac
2. PK „Zmaj – Alpamm“, Tuzla
3. PK „Spartak – Prozivka“, Subotica

Pojedinačno:
– Asja Alspahić (PK „Zmaj – Alpamm“, Tuzla) u ženskoj i Luka Poznanović (PK „Delfin“, Šabac) u muškoj konkurenciji.

Memorijalna trka „Uroš Nađ“ – štageta 4x50m slobodno:
– PK „Proleter“, Zrenjanin

Plivački klub Sremska Mitrovica predstavljalo je 43 plivača koji su osvojili osamnaest medalja, a najuspešnija među njima je bila Aleksandra Nikolić sa dve zlatne medalje na 50 metara slobodno i leđno. Uspešni su bili i Lana Gavrilović, Luka Golubović i Kosta Popov sa po jednom zlatnom i srebrnom medaljom i Ana Plavšić i Srđan Savić sa po dva osvojena treća mesta.

Srebrne medalje za PKSM osvojili su Valentina Vuković i Nemanja Antić, dok su bronzane medalje osvojili; Miona Bošković, Kristina Uzelac i Roman Ivan. Ženska mitrovačka štafeta u apsolutnoj kokurenciji u sastavu Nikolić, Bogdanović, Plavšić i Gavrilović zauzela je drugo mesto.

piccolo 50 piccolo 50 3

Možda Vam se svidi i