Sremska Mitrovica – Ekipa Dejana Milojevića je nadigrala ekipu FMP-a u Železniku sa 79 : 90 ( 11:26, 26:18, 27:21, 15:25 ), i vratila seriju u halu „Pinki“, a sa njom i nadu da će se u Mitrovici i naredne godine gledati regionalna ABA liga.

Trener Dejan Milojević u izjavi za klupski sajt naglasio je da ništa nije gotovo, ali da su ovo utakmice koje dosta znače za razvoj mladih igrača. „2:2 je, praktično smo na nuli i peta utakmica je ona koja će odlučiti pobednika. Ovo su utakmice u kojima mladi igrači sazrevaju, i naši i njihovi. Imali smo nekih 15 poena prednosti ali oni nisu odustajali i uspeli su čak i da povedu, šut ih je sjajno služio u nekim trenucima igre. Međutim, bili smo hladne glave i dovoljno koncentrisani da opet povedemo i zasluženo slavimo“, rekao je Milojević i dodao da je svestan da je Mega kvalitetnija ali da smatra da je FMP trenutno u boljoj formi, te da niko nije favorit u petoj utakmici.

Peta, odlučujuća utakmica serije za treće mesto i plasman u regionalnu ABA ligu igra se u nedelju 12. juna od 20 časova u mitrovačkoj hali „Pinki“.

foto: MegaLeks/IvicaVeselinov

Možda Vam se svidi i