Sremska Mitrovica – Na Prvenstvu Srbije za mlađe pionire i pionirke održanom proteklog vikenda u hali Sportskog centra „Milenijum“ u Vršcu članovi Judo kluba „LSK“ iz Laćarka ostvarili su fantastičan uspeh. Atarac Ivana u kategoriji do 32kg osvojila je prvo mesto i zvanično postala prvak države. U istoj kategoriji treće je bila Solarević Tamara, dok su Antonić Uroš u kategoriji do 38kg i Pedić Katarina u kategoriji do 52kg zauzeli peta mesta.

Judo klub „LSK“ iz Laćarka uspešno postoji i radi već 23 godine, tokom kojih su za svoje mesto, za Sremsku Mitrovicu i Srbiju ostvarili mnoge dobre rezultate i doneli pregršt medalja.

U teškim materijalnim uslovima klub ne posustaje u svojoj borbi da se što već broj dece bavi ne samo džudoom nego i drugim sportovima i pokazuje da uprkos tome što nemaju najbolje uslove, jer se njihovi treninzi održavaju u jednoj maloj sali na trećem spratu, mogu da ostvare vrhunske rezultate, ba[ kao i kao prvakinja države, Ivana Atarac koja je samo u ovoj godini postala i prvak Vojvodine i države na školskom takmičenju, kao i prvak Vojvodine za klub.

Možda Vam se svidi i