FK „Budućnost“ za 10 minuta do bodova

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Fudbaleri „Budućnosti“ iz Salaša Noćajskog savladali su na domaćem terenu ekipu „Hajduka“ iz Beške rezultatom 5:1.

Strelci: G. Simeunović u 25. i 90. min, Đukić 49. min, Savić 56. min, Rogo 59 min.
Gledalaca oko 250.

Utakmica nije najbolje počela po domaćina, u 11. min gosti iz Beške brzom kontrom postižu gol i dolaze do vođstva.
Domaćin nakon primljenog gola brzo uspeva da se konsoliduje i posle pravog bilijara u kaznenom prostoru gostiju najbolje se nalazi Goran Simeunovic i loptu nakon trećeg izblokiranog šuta šalje u mrežu za izjadnačenje.

U drugom poluvremenu „Budućnost“ kreće još ofanzivnije i kao plod takve igre padaju čak 3 gola za 10 minuta. Najpre Đukić posle opravdano dosuđenog jedanaesterca dovodi domaćina u toliko željeno vođstvo, a samo par minuta nakon njegovog pogotka Savić još jednom trese mrežu gostiju.

Individualnim kvalitetom najboljeg igrača domaćih Vanje Roga „Budućnost“ dolazi do 4:1, a da pukne petarda u Salašu pobrinuo se ponovo Goran Simeunović koji je izveo slobodan udarac sa ivice šesnaesterca, oštro ubačenu loptu niko nije dirao, a ona je završila u gornjem desnom uglu gola „Hajduka“.

Narednu utakmicu fudbaleri „Budućnosti“ igraće 13. aprila protiv FK „Slavija“ u Novom Sadu.

FK „Budućnost“: Čupić, Bošković, Jeftić, Jesretić, V. Simeunović, Đukić, Rogo, Janković, G. Simeunović, Rajić.Igrali još Đonlić, Cvijanović, Savić. Trener: Aleksandar Sokolović.

You may also like