Fantastičan uspeh: Karatistima „Sirmiuma“ 33 medalje

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Proteklog vikenda u Kuli je održan 18. Kup Vojvodine u karateu za sve uzrasne kategorije na kojem je nastupilo oko 350 takmičara iz Vojvodine. Karate klub „Sirmium“ iz Sremske Mitrovice koji predvodi sensei Stanislav Raković na Kupu je sa svojih osamnaest takmičara osvojio prvo mesto u generalnom plasmanu i 33 medalje u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Ukupno je osvojeno 19 zlatnih, 8 srebrnih medalja i 6 bronzanih medalja. Naročito su se istakli Anastasija Pavlešin i Dušan Đorđević koji su osvojili po 5 zlatnih medalja i time proglašeni za najuspešnije takmičare.

Zlatne medalje su osvojili i: Vuk Petrović, Marko Pepelčević, Dunja Stanivuković, Milica Balanac, Mladen Nedimović, Bogdan Kovačević, Srđan Ilić, Anđela Burić, Kalina Maksimović, Kristina Burić, Branislav Lazarević, Vladimir Pavlešin, Vladimir Liženes, Nikola Holjevac, Milica Krstić.

Kup Vojvodine je kontrolni Kup za Prvenstvo Srbije koje se već tradicionalno održava u Sremskoj Mitrovici u okviru Novembarskih dana. Prvenstvo će se održati se u subotu, 26. novembra a na njemu će nastupiti karatisti iz cele Srbije.

You may also like