Darko Baljak novi trener mitrovačkog Radničkog

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Posle lošeg starta, kada su Hesnerci u prva četiri kola doživeli tri poraza, došlo je do smene trenera. Umesto Milana Mitrovića, novi šef stručnog štaba Radničkog je Drako Baljak, koji je bio do sada prvi pomoćnik. U stručni štab ponovo je vraćen Draško Sladojević – Krdža, a trener golmana ostaje Miroslav Čavka.

1-BaljakDarko

Smena trenera i loši rezultati doveli su i do prvih varnica u klubu. Pred jučerašnji trening predsednik kluba Dragoljub Lončarević imao je verbalni sukob na tribinama, sa grupom nezadvoljnih navijača kluba, Draganom Lackoviće i Mlađom Nikolićem.
Nezdavoljni navijači i simpatizeri crveno-belih iz Hesne nisu zadovoljni sa radom uprave kluba i stručnog štaba, te je došlo do teških reči, prozivanja i prepucavanja.

U klubu se pojavio i legenda Radničkog kluba, Vranić Radovan-Vrana, koji je stao u odbranu predsednika kluba i dao mu bezrezervnu podršku.

3-DSCN0221

Navijači kluba su tražili od predsednika kluba sastanak sa igračima i upravom, gde bi se sagladala trenutna teška situacija, kada su izgledi za osvajnje prvog mesta i istorijskog plasmana u Drugu ligu sve dalji.
Ali sve nije izgubljeno u Hesni. Prvi trenig pd vođstvom mladog trenera Darka Baljka, protekao je u žestokom radu, što sve daju nadu da zaostatak od 10 bodova za vodećim OFK Odžacima nije nedoknadiv.

Već u subotu u Hesnu stiže Vršac, a četri dana kasnije u sredu ponovo u Hesni igra se vanredno kolo, gde u Hesnercima u goste dolazi Radnički iz Nove Pazove.
Da li će sa dve pobede mitrovački Radnički uhvatiti priključak i sačuvti šansu za prvo mesto, vrlo brzo ćemo saznati.

Piše: Jovica Stević

Možda Vam se svidi i