Crvena zvezda stiže u Sremsku Mitrovicu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Košarkaši beogradske „Crvene zvezde“ gostovaće u Sremskoj Mitrovici u ponedeljak, 2. maja u utakmici finalne serije košarkaške Jadranske Lige u kojoj će se sastati sa ekipom „Mega Leksa“.

Kako je saopšteno na sajtu regionalnog takmičenja finalna serija ABA lige počeće 29. aprila i trajaće do 5. maja. Serija između „Crvene zvezde“ i „Mega Leksa“ igraće se na tri pobede. Domaćin na prve dve utakmice biće „Crvena zvezda“ i te utakmice zakazane su za 29. i 30. april u Beogradu, dok će treća utakmica biti odigrana u Poslovno sportskom centru “Pinki” u Sremskoj Mitrovici u ponedejak, 2. maja.

Kako se dalje navodi u saopštenju potencijalni četvrti susret „Zvezde“ i „Mege“ igraće se takođe u Sremskoj Mitrovici 3. maja, dok bi se eventualna peta utakmica igrala 5. maja u Beogradu.

Prvo mesto u Jadranskoj ligi donosi plasman u Evroligu sledeće sezone, ali je izvesno da će tamo igrati „Crvena zvezda“, pošto su čelnici „Mege“ ranije saopštili da taj klub nema uslove da igra to takmičenje.
Foto: sportklub.info

You may also like