„Budućnost” dobila Mesare pogotkom u 90. minutu!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U komšijskom derbiju, pred oko 250 gledalaca na terenu u Salašu Noćajskom domaćin FK“Budućnost” rezultatom 2:1 savladala je ekipu “Mitrosa” iz Sremske Mitrovice.

Obe ekipe su u predhodna dva kola upisale poraze, pa su ušle sa imperativom pobede u ovu utakmicu. Gosti su poveli u ranoj fazi utakmice posle gužve ispred gola domaćih. Od tog trenutka “Budućnost” preuzima inicijativa i do kraja poluvremena stvara par odličnih šansi, ali mreža golmana Stajčića je ostala netaknuta. Na poluvrmenu trener Salaščana, Sokolović kreće na sve ili ništa, vrši dve izmene, baca sve karte na napad i to mu se isplatilo odmah u 55 min. Đonlić dodaje odlično loptu za Jankovića koji izlazi sam na golmana “Mitrosa” i lepim udarcem šalje loptu u dalji ugao za 1:1. Nastavili su domaći sa napadima, gosti su se povukli i odlučili na čekanje iz kontranapada. Samo što je sudija pokazao 2 minuta nadoknade, Petrović dobija loptu i idealno centrira u na prvu stativu gde skače Đukić i šalje loptu u kontra ugao Stajčićevog gola, za veliku radost domaćih navijača.

FK “Budućnost”: Čupić, Mihajlović, Bosković, Radosavljević, Petrović, Đukić, Jeftić, Janković, Rogo, Jelikić, Savić. Igrali joŠ: Đonlić, Petrić, Milovanović. Trener: Aleksandar Sokolović.

FK “Mitros”: Stajčić, Milosević, Simić, Bosančić, Panić, Aćimović, Simjanovski, Krstić, Macvanski, Malinović, Nikolić. Igrali još: Debeljak, Makitanović, Stojanović. Trener: Savićević Dejan.

U sledećem kolu FK “Budućnost” očekuje veliki mačvanski derbi. Salaščani će 10. septembra sa početkom u 16:30 nakon nekoliko godina otići u goste ekipi “Podrinja” iz Sremske Mitrovice.

Možda Vam se svidi i