Sremska Mitrovica – Narednih dana Poslovno sportski centar “Pinki” u Sremskoj Mitrovici biće mesto održavanja nekoliko sportskih dešavanja.

U četvrtak, 15. oktobra sa početkom u 19:00 časova odigraće se prvenstvena utakmica u okviru Prve rukometne lige Srbije između ŽRK „Srem“ i ŽRK „Ravnagrad“ iz Sombora.

U petak 16. oktobra sa početkom u 19:00 časova odigraće se prvenstveni meč u stonom tenisu u okviru Prve vojvođanske lige između STK „Srem Spin“ i STK „Vojvodina“ iz Novog Sada.

Rukometna-lopta

U subotu 17. oktobra sa početkom u 17:00 časova odigraće se prvenstvena utakmica u rukometu između RK „Srem SM“ i RK „Beočin“ iz Beočina. Utakmica se igra u okviru Druge rukometne lige Srbije.

U subotu 17. oktobra sa početkom u 20:00 časova u okviru Druge lige Srbije odigraće se prvenstvena utakmica u košarci između KK „Srem“ i KK „Vojvodina“ iz Novog Sada.

U ponedeljak 19. oktobra sa početkom u 21:00 čas u okviru ABA lige sastaće se KK „Mega Leks“ i KK „Igokea“ (Bosna i Hercegovina).

U utorak 20. oktobra sa početkom u 18:00 časova odigraće se prijateljska utakmica u malom fudbalu između reprezentacije Srbije i reprezentacije Češke.

Možda Vam se svidi i