Sremska Mitrovica – Prvak Srbije u asaaut savate boksu, Mitrovčanin, Miloš Zec danas je otputovao na Svetsko prvenstvo koje se održava u bugarskom gradu Plovdiv od 30. jula do 2. avgusta.

Zec će nastupiti u kategoriji do 80 kg, a pored njega na ovo takmičenje otputovalo je još pet kadeta koji će zajedno sa njim braniti boje Srbije.

Sa njim u Bugarsku otputovali su Strahinja Rokvić iz Zrenjanina koji će nastupiti u kategoriji do 65 kg i Dejan Marjanović uz Novog Sada koji će se boriti u kategoriji do 75 kilograma, kao i tri devojke i to Branka Arambašić iz Kikinde, Dejana Ivković i Ana Zorić iz Beograda.

milos zec savate

“Još uvek ne znam kakve su mi šanse da osvojim neku od medalja, naravno nadam se uvek najboljem, vredno sam trenirao i voleo bih da taj moj rad i trud dobije potvrdu i na ovom takmičenju”, pred sam put rekao je Zec.

Miloš Zec krajem aprila meseca ove godine osvojio je prvo mesto na Prvenstvu Srbije u assaut boksu, dok je drugo mesto i srebrnu medalju osvojio na Prvenstvu Vojvodine krajem juna.

Možda Vam se svidi i