Sremska Mitrovica – U nedelju je  ŽKK „Srem“ je ugostio ŽKK „Partizan“ iz Beograda u istorijskoj utakmici u Sremskoj Mitrovici.

U nedelju su košarkašice Srema u 9. kolu 2.ŽLS igrale protiv prošlogodišnjeg prvaka Srbije, ekipe Partizana, koja bez poraza grabi ka povratku u elitu jer su zbog finansijskih problema bili primorani da u ovoj sezoni nastupaju u 2. ligi Srbije.

Istorijski dan za žensku košarku u Sremskoj Mitrovici obradovao je mnoge ljubitelje košarke i pored ubedljivog poraza Sremovih mladih košarkašica od gošći iz Beograda rezultatom 117:40.
Za Srem su na ovoj utakmici igrale: Jelena Ninković, Tijana Plavšić, Aleksandra Kostadinović, Olja Nadoveza, Nikolina Guslov, Sanja Prokopović, Ivana Zec, Nikolina Herceg, Danijela Pantić, Milica Petrović, Kristina Lovrić i Anastasija Radić.

Ekipu Srema su sa klupe vodili treneri Nikola Milošević i Josip Dumančić. Predsednik ŽKK „Srem“ Nikola Budošan, dogovorio je sa predstavnicima ŽKK „Partizan“ skori odlazak u Beograd i odigravanje prijateljskih utakmica svih kategorija, kao i dalju saradnju između ova dva kluba.

Možda Vam se svidi i