Finale XXVII Međunarodnog futsal turnira

Sremska Mitrovica – 27. Međunarodni Futsal turnir Sremska Mitrovica 2014/15 okupio je 98 ekipa u šest kategorija.
Fudbalske majstorije na parketu prikazalo je oko 1000 takmičara u proteklih 24 radna dana koliko je trajao jedan od najjačih turnira u Srbiji.

Odigrano je 155 utakmica, postignuto je 1220 golova. Pokazano je 179 žutih i 19 crvenih kartona. Napravljeno je 1301 prekršaj, podnete tri opravdane žalbe. Bile su tri lakše povrede.

Ono što je posebno krasilo ovaj turnir to je bila izuzetna fer i korektna igra ekipa u svim kategorijama.

Turnir je bio izuzetno dobro posećen od strane gledalaca ljubitelja fudbala, kojih je bilo više nego prošle godine što pokazuje da je ovo tradicionalno okupljanje i sportsko odmeravanje snaga igrača na terenu popularno u našem gradu. Broj prodatih karata iznosi nešto više od 7.000.

Najveći broj ekipa koji je učestvovao u turniru je bio sa teritorije Sremske Mitrovice, ali ekipe su dolazile i iz raznih krajeva naše zemlje, kao i iz Republike Srpske, tako da je turnir i ove godine zadržao status međunarodnog.

1
Prvo mesto u konkurenciji Pionira: „Štrumfovi“ iz Sremske Mitrovice u sastavu: Veljko Vasiljević, Milan Bosančić, Dejan Davidović, Dušan Mađarovski, Lazar Čenić, Branislav Vlajić i Branko Milošević.
Za najboljeg golmana proglašen je Stanić Vladimir iz ekipe „Zeka“ iz Ravnja.
Najbolji strelac je Davidović Dejan iz ekipe „Štrumfovi“.
Najbolji igrač je Dušan Mađarovski iz ekipe Štrumfovi.

2
Prvo mesto u konkurenciji Kadeta osvojila je ekipa „Auto praonica Lješić“ iz Velikih Radinaca u sastavu: Trišić Nemanja, Kurjak Aleksandar, Lukić Bojan, Jović Marko, Šućak Borko, Dimitrić Ognjen i Tomac Ivan.
Za najboljeg golmana proglašen je Jokić Milorad iz ekipe „Maisa dur“ iz Sremske Mitrovice.
Najbolji igrač i najbolji strelac je Jović Marko iz ekipe „Auto praonica Lješić“

3

U konkurenciji Starijih veterana Prvo mesto osvojila je ekipa „Otpisani“ iz Sremske Mitrovice u sastavu: Cucanić Pera, Andrić Stevan, Roljić Dragan, Spasojević Zoran, Lalić Đorđe, Dimitrić Željko, Krtinić Danilo, Laketić Slobodan, Božjaković Aca i Jurišić Bane.
Za najboljeg golmana proglašen je Cucanić Pera iz ekipe „Otpisani“
Najbolji strelac je Spasojević Zoran iz ekipe „Otpisani“
Najbolji igrač je Perić Toplica iz ekipe „Agropetrol“
4
Prvo mesto u konkurenciji Mlađih veterana osvojila je ekipa „Mitroprevoz“ iz Sremske Mitrovice u sastavu: Tumarić Zoran, Sladojević Draško, Jovanović Goran, Grabić Ratko, Milošević Željko, Buhančević Dejan, Jovanović Zoran Mitrović Budimir, Vujović Vladimir i Milinković Saša.
Za najboljeg golmana proglašen je Jocković Milenko iz ekipe „Delfini“ iz Banovog polja.
Najbolji strelac je Mitrović Budimir iz ekipe „Mitroprevoz“.
Najbolji igrač je Milošević Željko iz ekipe „Mitroprevoz“
5
Prvo mesto u konkurenciji Omladinaca zauzela je ekipa „Stari Sirmium“ iz Sremske Mitrovice u sastavu: Trnić Jovan, Lukić Stefan, Bogosavac Miroslav, Dimitrić Ognjen, Kovačić Aleksandar, Šarić Nemanja, Čutović Milan, Petrović Dragoslav, Cvijanović Ognjen i Đurđević Predrag.
Za najboljeg gomana proglašen je Petrović Dragoslav iz ekipe „Stari Sirmium“
Najbolji strelac je Lukić Stefan iz ekipe „Stari Sirmium“.
Najbolji igrač je Belić Đorđe iz ekipe „Mačva“ iz Šapca.
6

Prvo mesto u konkurenciji Seniora osvojila je ekipa „Kafe Tajms“ iz Mišara u sastavu: Milan Adamović, Vladimir Janković, Denis Inajetović, Velibor Kalanović, Veljko Grbović, Vladimir Vukosavljević, Miljan Orović, Milosavljević Branislav, Elvis Ramadani i Miloš Mandić.
Za najboljeg golmana proglašen je Macanović Stanko iz ekipe „Komunalije“ iz Sremske Mitrovice.
Najbolji strelac je Trebovac Tomislav iz ekipe „Komunalije“.
Najbolji igrač je Milosavljević Branislav iz ekipe „Kafe Tajms“.

Na današnjoj konferenciji za medije koja je održana povodom završetka 27. Međunarodnog futsal turnira Zamenik gradonačelnika, Tomislav Janković pohvalio je dobru organizaciju i rad svih ljudi koji su i ove godine učinili sve da turnir prođe bez problema.

“Pored dobrih uslova, dobre sale, dobra organizacija turnira je još jedan od razloga zašto veliki broj ekipa svake godine učestvuje na ovom turniru”, rekao je Janković. On je pored organizatora turnira pohvalio i sudijsku organizaciju koju su činile sve domaće sudije, sudije iz Sremske Mitrovice na koje nije bilo pritužbi ni od strane takmičara ni od strane publike.

Vasilj Ševo, direktor Poslovno sportskog centra „Pinki“ objasnio je da organizacija jednog ovako velikog i kvalitetnog turnira iziskuje velike napore, ali da je turnir prošao bez incidenata i većih problema. On je iskoristio priliku da se zahvali svim Mitrovčanima i ostalim posetiocima koji su ove godine u velikom broju pratili turnir i učinili ga još većim i značajnijim.

 

You May Also Like