Sremska Mitrovica – U četvrtak 3. aprila sa početkom u 21:00 čas odigraće se prvenstvena utakmica u odbojci između MOK “Srema Eaton” i OK “Stražilovo”.

U petak, 4. aprila sa početkom u 19:30 časova odigraće se prvenstvena utakmica u rukometu u okviru Prve rukometne lige Srbije između ŽRK “Srem” i ŽRK “Sloven” Ruma.

U subotu, 5. aprila sa početkom u 14:00 časova odigraće se prvenstvena utakmica u stonom tenisu u okviru Sremske lige između STK “Srem spin 2” i STK “Mladost 2”.

Istog dana sa početkom u 16:00 časova u okviru Prve Vojvođanske lige održaće se utakmica u stonom tenisu između STK “Srem spin” i STK “Čarda kod braše”.

Od 16:00 do 20:00 časova igraju se utakmice Kadetskelige Vojvodine u rukometu, na kojoJ učestvuju tri ekipe i to: ŽRK “Srem” iz Sremske Mitrovice, ŽRK “Mladost” iz Srspke crnje i ŽRK “Jugović” iz Kaća.

U 20:30 časova odigraće se prvenstvena utakmica u rukometu u okviru Druge rukometne lige Srbije, grupa Sever između RK “Srem” i RK “Radnički” iz Novog Sada.

U nedelju, 6. aprila sa početkom u 14:00 časova odigraće se prvenstvena utakmica u odbojci između OK “Prvi tempo” i OK “Srem tempo 2″.

You may also like