Školska odbojkaška liga

Sremska Miitrovica – U sportskoj sali Mitrovačke gimnazije juče su odigrane finalne utakmice Školske odbojkaške lige za učenike od prvog do četvrtog razreda.

Posle 6 meseci završena je najmasovnija liga u istoriji mitrovačkog sporta u kojoj su pored škola se teritorije grada bile uključene i sve seoske škole sa teritorije opštine Sremska Mitrovica.

Prvo mesto osvojila je prva ekipa osnovne škole „Slobodan Bajić Paja“, drugo mesto osvojila je ekipa osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki“, dok je treće mesto pripalo drugoj ekipi osnovne škole „Slobodan Bajić Paja“.

ODBOJKA

Da je ovogodišnja školska odbojkaška liga pokazala da u Sremskoj Mitrovici zaista ima veliki broj talentovane dece, rekao je Tomislav Jankovć, zamenik gradonačelnika.

„Mi smo danas u finalu videli da je potencijal ove dece veliki, da se mora nastaviti sa daljim radom sa njima. Deca se organizovanjem ovakvih liga pre svega druže, takmče, treniraju i što je najvažnije opredeljuju se u ranom detinjstvu za bavljenje sportom“, rekao je Janković.

Školska odbojkaška liga realizovao Obojkaški savez Sremske Mitrovice u saradnji sa Sportskim savezom grada.

You May Also Like