U hali “Pinki” Mega dočekuje Partizan

Sremska Mitrovica – Gostujući na Ozon radiju Tamara Matković, portparol košarkaškog kluba “Mega” najavila je nekoliko turnira i utakmica koje nas čekaju u narednom periodu.

Kako je već svima poznato KK “Mega” će mečeve u okviru ABA lige u novoj sezoni igrati u Sremskoj Mitrovici. Klub, koji je zbog pravila regionalnog takmičenja da ne mogu da igraju tri kluba iz istog grada, bio prinuđen da se prošle godine preseli u Smederevo, odlučio je da u sezoni 2014/2015. mečeve u kojima je domaćin organizuje u Sremskoj Mitrovici, hali “Pinki”, što su Mitrovčani sa oduševljenjem dočekali.

Prva prijateljska utakmica koju će “Mega” kao domaćin igrati u hali “Pinki” održaće se za samo nekoliko dana, u utorak, 9. septembra sa početkom u 19:00 časova protiv beogradskog Partizana.

Nakon nešto više od 10 dana, tačnije u subotu i nedelju, 20. i 21. septembra u hali “Pinki” biće organizovan i “Mega kup” na kome će pored Mege učestvovati i KK “Budućnost” iz Podgorice, kao i još dva evropska kluba, a biće odigrane četiri utakmice.

Nakon ovog turnira prvog vikenda oktobra KK “Mega” očekuje i početak ABA lige, gde će se u okviru prvog kola sastati sa ekipom “MZT” iz Makedonije.

Za sam kraj, ali ne i najmanje važno i svakako ono što je najbliže, jeste Mega kids dej (Mega kids day), koji će se održati na Gradskoj plaži u subotu, 6. septembra, a posvećen je najmlađim sugrađanima našeg grada.

Prodaja ulaznica za utakmicu između Mege i Partizana naći će se od 05. septembra u kaffe Pink-i uz kuglanu i na biletarnici na sam dan utakmice.

You May Also Like