Sremska Mitrovica – Na juče održanoj utakmici između FK Radnički Sremska Mitrovica i FK Radnički Sombor, mitrovački klub je poražen rezultatom 2:1.

FK Radnički (SM) se posle izgubljene trke za titulu prvaka okreću Kup takmičenju gde imaju velike ambicije. U sredu 5. juna u četvtfinalu Kupa Vojvodne, FK Radnički gostuje u Prigrevici kod Sombora.

Osvajnje Kupa Vojvodine i plasman među 32 najbolja kluba u Srbiji je sledeća želja i cilj mitrovačkih crveno-belih iz Hesne, koji bi po prvi put u svojoj istoriji imali šansu da odmere snagu sa Partizanom, Crvenom Zvezdom i ostalim najboljim fudbalskim klubovima u državi.

U sledećoj sezoni u Srpskoj ligi Vojvoduina Radnički Mitrovački, Somborski, Šidski i Novopazovački će se sledeće godine boriti za primat najboljeg Radničkog kluba u Vojvodini. Sremska Mitrovica će imati samo jednog predstavnika u Srpskoj ligi. Sledeće godine neće biti velikog gradskog derbija između Radničkog i Srema. Mitrovački Srem, klub sa velikom tradicijom, doživljava svoje najteže trenutke i seli se u niži rang takmičenje u Vojvođansku ligi-Zapad.

You may also like