FK Mitros – FK Radnički 0:10

Sremska Mitrovica – FK Mitros – FK Radnički 0:10 /0:7/, igralište Mitrosa, gledalaca 50, sudija Jović /SM/, strelci: Sovilj 3, Trebovac 3, Vučković 2, Lacković i Simikić N. 1.

Pripremajući se za nedeljne prvenstvene okršaje dva jedina fudbalska kluba u Mitrovici, Mitros i Radnički odigrali su u sredu na igralištu Mitrosa prijateljsku utakmicu u kojoj je razigrani Radnički naneo Mitrosu težak poraz od 0:10.

Radnički u nedelju u Hesni očekuje težak meč protiv odlične ekipe ČSK-a iz Čelareva, ali po onome što je Radnički demonstrirao na današnjoj utakmici protiv Mitrosa čini se da će spremno dočekati ČSK.

Mitros je naišao na efikasni i razigrani Radnički pa njegove objektivne mogućnosti u ovoj utakmici nisu mogle da se vide. Ipak vodeća ekipa GFL Sremske Mitrovice morala je pružiti više.

Mitros: Tumarić, Mataruga, Šimić, Ćirić, Panić, Mladenović, Krstić, Plemić, Tubić, Simjanovski, Kovačević igrali su: Mršić, Lukić, Lazić, Petković i Babić.
Trener Bogdan Radivojev.

Radnički: Šivoljicki, Stević, Simić, Đ. Simikić, Ninković, Zec, Erak, Pršić, Sovilj, Lacković, Trebovac igrali su: Vučković, Milošević, Đurđević, Ristić i Mijić.
Trener Svetislav Petković.

Stević Jovica

You May Also Like