Sremska Mitrovica – FK Radnički – FK Dunav /St. Banovci/ 1:0 /0:0/, stadion Radničkog, gledalaca 350, sudija Štutulović, strelac Lacković 44min.

Još jedna odlična igra Radičkog i važna pobeda protiv vrlo dobe ekipe Dunava u Sremskoj Mitrovici od 1:0. Ono što je najznačajnije osvojena su tri boda zlata vredna.

Posle odlične igre u sredu i velike pobede protiv Inđije za kup mnogi su se pribojavali pred ovu utakmicu, kada je bio u pitanju rezultat. Međutim Radnički je i u nedelju protiv Dunava odigrao utakmicu na opšte zadovoljstvo navijača zašta su bili nagrađeni slavom aplauza posle utakmice.

U prvom poluvremnu vodila se borba na sredini terena u kojoj je ekipa Dunava bio ravnopravan protivnik i to sve do 44min. kada je Skorupan odigrao pas Nagliću, koji silovito probija u 16m. šutira oštro po zemlji lopta dolazi do druge stative na
kojoj je loptu dočekao Lacković i sa tri metara matirao golmana Jovišića.

Drugo poluvreme pripada Radničkom koji stvara veliki broj šansi, ali Skorupan, Sovilj, Trebovac i Naglić nisu imali golgeterski dan.
Zaslužena pobeda Radičkog u odličnoj igri, Dunav vrlo dobar.

Radnički: Relić, Pršić, Đ Simikić, Ninković, Ristić, Naglić, Skorupan /Đurđevič/, Lacković /Trebovac/, Sovilj, Stević, N Simikić /Erak/
Trener Dragan Mojić.

 

 

DSCN5564

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN5565

 

You may also like