Sremska Mitrovica –  U ponedeljak 15. oktobra, u Gradskoj kući, održana je konferencija za štampu povodom gostovanja ženske fudbalske ekipe Prehrambeno-šumarsko hemijske škole iz Sremske Mitrovice na Cetinju, kojoj su prisustvovali Ilija Nedić načelnik Gradske uprave za kulturu, sport i omladinu, Nebojša Ognjenović direktor Prehrambeno-šumarsko hemijske škole, Aleksandar Umetić predsednik GFS Sremska Mitrovica, kapiten ekipe Ilić Ružica i članice ekipe.

Na konferenciji je konstatovano je da je trodnevno gostovanje ženske ekipe na Cetinju u okviru saradnje FSS i FSCG za školski fudbal proteklo u nezaboravnom druženju. Načelnik Ilija Nedić oduševljen prijemom, obećao je punu podršku formiranju ženskog fudbalskog kluba u našem gradu. Predsednik GFS Aleksandar Umetić prihvatio je ideju i istakao da je intencija FIFE i UEFE na što većem omasovljenju ženskog fudbala. Kapiten ekipe Ružica Ilić oduševljena prijemom istakla je da je ovo gostovanje jedno novo iskustvo za celu ekipu.

Direktor Nebojša Ognjenović zahvalio se Gradskoj upravi na realizaciji ovog projekta i obećao da će biti dostojni domaćini sledeće godine.

 

You may also like