Sremska Mitrovica – PVC stolarija /Manđelos/ – Kafe Šark /Laćarak/ 3:1 /2:0/ hala Pinki, gledalaca 800, sudije Radovanović, Mićanović /SM/, strelci: Rajić 15, Krstić 19 i Santrač 30min. za PVC stolariju, a Miljković u 36min. za Kafe Šark.

Finalnom utakmicom PVC stolarija – Kafe Šark završen je XXIV zimski turnir u malom fudbalu u organizaciji PSC Pinki. Za sedamnaest dana koliko je trajao turnir kroz halu Pinki prodefilovalo je preko 8.000 ljubitelja malog fudbala, i uživalo u majstorijama sudionika turnira.

Finalna utakmica turnira oduševila je preko 800 ljubitrelja malog fudbala. Akteri finala prikazali su svu lepotu malog fudbala pa su tokom igre bili nagrađivani aplauzima. Favorit je bila ekipa PVC stolarija, jer je u svom sastavu imala reprezentativaca Srbije u futsalu, međutim i Kafe Šark u svom sastavu imao je imena kao što su Simeunović, Gačić, Rajić Lađevac.

Utakmica je krenula žestoko, napadalo se sa obe strane i ređale se šanse. Ipak PVC stolarija preuzima inicijativu i u 15min. preko Rajića dolazi u vođstvo od 1:0. Svoju agresiju i bolju igru PVC kruniše u 19min. strahovitim udarcem Krstića. Na 3:0
povećao je rezultat Santrač u 30min. Čast ekipe Kafe Šark spasao je Miljković u 36min.

Pobednik turnira zasluženo je ekipa PVC stolarija Manđelos. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Aleksandar Živković i golman Alen Đokić za naj golmana
obojica PVC stolarija, a najbolji strelac turnira je Damir Skorupan iz ekipe Sambi taski.

Možda Vam se svidi i