Sremska Mitrovica – Na svečanosti održanoj u subotu, 29. decembra u prostorijama Sportskog centra Pinki u Sremskoj  Mitrovici sumirani su odlični rezultati Judo kluba Tehnolog u protekloj godini.

Po rečima trenera Dejana Debeljaka Judo klub Tehnolog  je u 2012. godini sa svojim takmičarima uzeo zapaženo učešće na ukupno 8 domaćih i medjunarodnih takmičenja.

Debeljak ističe da  iako je mlad klub Judo klub Tehnolog  je već sada jedan od uspešnijih Mitrovačkih sportskih klubova. Mitrovački džudisti su na takmičenjima u 2012. godini ukupno osvojili 3 pehara i 42 medalje i to:

–         11 zlatnih medalja,

–         8 srebrnih medalja i

–         23 bronzane medalje.

Od pehara osvojenih ove godine najznačajniji je pehar  namenjen najuspešnijoj  ekipi u kategoriji mlađih poletarki na Trećem  Medjunarodnom judo turniru TROFEJ VRŠCA 2012 održanom 16. juna u hali sportova Milenijum u Vršcu.

Za najuspešnije takmičare Judo kluba Tehnolog u ovoj godini trener je proglasio Zorana Debeljaka, Isidoru Radaković i Alisu Božić.

Zoran Debeljak ukupno je osvojio 3 zlatne medalje i 2 bronzane medalje i on je takmičar sa najviše pobeda u 2012. godini.

Isidora Radaković je osvojila ukupno 2 zlatne medalje i 5 bronzanih medalja i ona je takmičar sa najviše osvojenih medalja.

Alisa Božić je ukupno osvojila 3 zlatne, bronzanu medalju i 2 pehara namenjena  najmladjem  takmičaru na turniru i iako ima samo pet godina ona je već sada ozbiljan džudista i uspešan takmičar.

 

 

You may also like