Sremska Mitrovica – Hesna-Gledalaca 200. Sudija: Livaja(Beška). Žuti kartoni: Skorupan(Radnički), Drobac i Putica)prvi maj)

RADNIČKI: Šivoljicki 6, Stević 6, Vasiljević 6(Gačić 5), Ivić 5, Radovanović 6, Ninković 6, Ristić 6 Bosančić 6(Cvijetić 5), Đurđević 6(Derajić 6), Skorupan 5, Prokić 6.

PRVI MAJ: Drobac 6, Putica 6, Alempić 6, Lazić 6, Knežević 6, Jovanović 7, Anđić 7, Dražić 6(Radić 6), Marčeta 7, Novaković 7.5, Lazarević -(Jež 7)(Đurašević-)

Igrač utakmice: Miroslav Novaković, ocena 7.5.

U komšijskom derbiju između Hesneraca i Rumljana, viđen je borben ali ne previše kvalitetan fudbal. Ekipa gostiju, prikazala se kao čvrsta, stabilna i organizovana ekipa i za nijansu je bila bolja od danas, prilčno neorganizovanih domaćih igrača, kojima ništa nije polazilo za nogom.
U 20. minuti viđen je najlepši detalj na utakmici. Kapiten Rumljana, Novaković izveo je odličan slobodan udrac sa 35 metara. Lopta se od stative odbila u teren, a navijači i igrači Radničkog su sa uzdahom propratili ovaj šut.
U 30. minuti vođa navale Radničkog, Đurđeviće je bio u šansi, posle proigravanja Skorupana, ali je lopta otišla pored gola. U 75. minuti brzonogi napadač Prvomajaca, Jež pobegao je odbrani domaćih. Šansa za goste ali lopta odlazi preko gola.

You may also like