Sremska Mitrovica – Mitrovački Radnički nastavio je sa dobrim igrama i zabeležena je i treća uzastopna prvenstvena pobeda. Hesnerci su najprijatnije iznenađenje na startu prvenstva Vojvođanske lige. Raspoloženi i borbeni igrači Radničkog su potpuno nadigrali goste iz Bačke Palanke, kluba duge i velike tradiciji koji je trenutno u najvećoj krizi od osnivnja kluba.

Ton igri Hesneraca davo je kapiten Damir Skorupan koji je postigao tri efektna gola i nagovestio da igra u životnoj formi. Rame uz njega bili su mladi Đurđević, Ristić i Cvijetić koji su u potpunosti gospodarili terenom, davala upotrebljive lopte i izmamljivali velike i gromoglasne aplauze navijača, koji su u sve većem broju počel da se okupljaju na prelepom stadionu u Hesni.

Radnički čvrsto drži vodeću poziciju na tabeli i u sledećem kolu gostuje u Rumi, gde ga očekuje teško gostovanje sa uvek neugodnom ekipom Prvog maja. Uz igrače Radničkog biće i ženski klub navijačica Radničkog iz Rume, koji će pružiti podršku fudbalerima i upravi Radničkog, da se nastavi u pobedonosnom pohodu ka tituli šampiona Vojvođanske lige.

Hesna-Gledalaca 250. Sudija: Slobodan Petrović(Titel). Strelci: Skorupan u 3., 28. i 52. i Prokić u 56. minuti iz penala za Radnički, a Medenica u 20. i autogol Ninkovića u 68. minuti za Bačku. Žuti kartoni: Jeftić(Bačka)

RADNIČKI: Šivoljicki 8, Stević 8. Mijić 8, Đurđević 9, Radovaniović 8, Ninković 8, Ristić 9(Cvijetić 9, Savinović 8, Manev 8(Prokić 8), Skorupan 9.5, Šijan 8(Vasiljević 8).

BAČKA: Romić 5, Marić 5(Gajdobranski 5), Laćarak 5, Tančić 5(Kajganić 5), Jeftić 5, Soldat 6, Kozomora 5, Jovanović 6, Stojnić 5, Petković 5(Familić 5), Medenica 6

Igrač utakmice: Damir Skorupan, ocena 9.5.

You may also like