Sremska Mitrovica – Mitrovački Radnički nastavio je u pobedonosnom ritmu. Četvrta uzastopna pobeda na startu prvenstva ostvarena je u Rumi, protiv tradiconalno neugodnih Prvomajaca. Od samog početka utakmice Mitrovčani su zagospodarili sredinom terena i prislili igrače domaćeg tima da se povuku na svoju polovinu. U 14. minuti ofanzivni bek gostiju Stević, odlično se probio po desnoj strani. Uposlio je Vasiljevića, koji je na 15 metara od gola, fintom izabcio dvojicu odbranbenih igrača domaćih i neodbranjivo poslao loptu u gornji desni ugao gola Arsenovića. U 35. minuti napadač domaćih, Marčeta, odlično je šutirao pod prečku, ali je Šivoljicki majstorski reagovao i loptu izbacio preko prečeke. U 43. minuti Vasiljević po levoj strani u punom trku ostavlja nekoliko igrača domaćih i postiže svoj drugi gol na utakmici.

U 65. minti Stević je igrao rukom i odlični i perspektivni sudija Papišta opravdano je pokazao na belu tačku. Istakao se rezervni golman Radničkog, Relić koji je nekoliko minuta ranije zamenuo povređenog Šivoljickog. Traljav i slab šut Đokića, Relić je lako odbranio.

U 66. minuti utakmice igrači Radničkog izveli su školsku i uigranu akciju. Iz brzog i munjevitog kontranapada po desnoj starni, Skorupan je postidao gol i tako pokopao sve nade danas slabih i nesigurnih Prvomajaca.

Utešni gol za domaći tim postigao je Sikirica u 80. minuti. Do kraja utakmice igrači Radničkog imali su još nekoliko šansi, ali nisu uspeli da postignu gol.

Ruma – Igralište: Kod Rigovog mlina. Gledalaca: 200. Sudija: Bane Papišta(Šid). Strelci: Vasiljević u 14. i 43. i Skorupan u 66. minuti za Radnički, a Sikirica u 80. minuti za Prvi maj. Žuti kartoni: Putica, Zelinac i Kordolup(Prvi maj), Ninković, Ristić i Đurđević(Radnički)

PRVI MAJ: Arsenović 5, Putica 5, Knežević 5, Ćorić 5(Sremčević 5), Zelinac 5, Đokić 5, Sikirica 6, Kordolup 5, Jovanović 6(Anđić 5), Novaković 5, Marčeta 6.

RADNIČKI: Šivoljicki 8.5(Relić 8.5) , Stević 8, Mijić 8(Živanović 8) , Ivić 8, Radovanović 8, Ninković 8, Ristić 8, Đurđević 8(Prokić 8), Vasiljević 9, Skorupan 8.5, Savinović 8.

Možda Vam se svidi i