Sremska Mitrovica – Na renoviranom i prelepom stadionu u Hesni, mitrovački Radnički startovao je pobedom protiv solidne ekipe gostiju iz Novog Sada. Sigurnom i organizovanom igrom, domaći tim je prikazao snagu i kvalitet i nagovestio da će u ovom prvenstvu na Vojvođanskom Zapadu igrati zapaženu ulogu.

Dok su navijači Radičkog zauzimali mesta na tribinama, napad domaćeg tima u 3. minuti, izveo je školsku i uigranu akciju iz tri poteza i domaći tim je došao u vođstvo. Vasiljević, Ristić i Skorupan su izbacili kompletnu odbranu Novosađana iz igre. Po levoj strani izbačen je Skorupan, koji je preciznim šutem savladao nemoćnog Vukića. Zatim su se ređali napadi domaćih koji su imali potpunu kontrolu igre i stvarali izgledne šanse.

U drugom poluvremenu Radnički je bio bolji tim. U 75. minuti Đurđević je iz gužve pred golom Novosađana, odlično reagovao i postigao drugi gol i time postavio konačan rezultat ove utakmice i doneo radost Mitrovčanima.

Hesna-Gledalaca 200. Sudija: Jovica Jerilović(Apatin). Strelci: Skorupan u 3. i Đurđević u 75. minuti za Radnički. Žuti kartoni: Vasiljević(Radnički) i Celin i Gordanić(Crvena Zvezda).

RADNIČKI: Šivoljicki 8, Stević 8.5, Mijić 8, Ivić 7(Cvijetić 8), Radovaniović 8, Ninković 8, Ristić 8, Živaniović 7(Đurđević8), Vasiljević 7(Prokić 8), Skorupan 8, Savinović 8.

CRVENA ZVEZDA: Vukić 5, Celin 6, Pete 5(Vlaović 5), Rašiovanov 5, Avakumović 6, Ratković 5(Karać 5), Đorđević 5(Rađen 5), Sladojević 6, Pekez 6, Gordanić 6.

Igrač utakmice: Goran Stević, ocena 8.5.

You may also like