Sremska Mitrovica – U okviru 16. kola Druge rukometne lige grupa „sever“, rukometašice ŽRK Spartak iz Debeljače pobedile su ekipu ŽRK Srem rezultatom 30:27 (15-12). Gostujuća ekipa je bolje otvorila ovaj meč i od samog starta diktarala svoj tempo igre.
Rukometašice Srema su serijom promašenih zicera dozvolile ekipi Spartaka odlazak na odmor sa plus tri gola na svom kontu. Drugo poluvreme je donelo sličnu situaciju i veliku borbu u samom finišu ove uzbudljive utakmice. U 55. minutu na semaforu je stajao poravnat rezultat 27-27, a rukometašice Srema našle su se u prilici da u kontri pređu u vođstvo. Mladi sastav domaćih promašio je i ovu izglednu priliku, kao i sedmerac nakon toga, i na taj način bodovi su otišli iz Sremske Mitrovice – na žalost mnogobrojnih ljubitelja rukometa.

Bolje od ostalih u domaćem sastavu bile su Jelena Savinović i Snežana Martinović, dok su gošće do pobede dovele sjane Cakić i Sekereš.

ŽRK Srem: Đukić, Savinović-6, Vuconja-1, Plavljanić-3, Đokić-2, Miletić-1, Milić, Beranović-1, Jovanović-6, Savić-1, Martinović-5, Bošnjak, Uskoković-1, Varga.

ŽRK Spartak: Aćimov, Helejnajer, Vidaš-3, Gorčić, Tenelov-5, Čeki, Jovanović-4, Minić-3, Cakić-7, Čubrić, Arsenović, Sekereš-8.
Igrač utakmice: Sekereš ( ŽRK Spartak)
Izvor: SirmiumInfo

You may also like