Održane kvalifikacije za Kup tolerancije

Sremska Mitrovica – U periodu od 4. do 7. oktobra 2011. godine održane su kvalifikacije za Kup tolerancije.

Rezultati kvalifikacija po kategorijama:

Odbojka (Srednje škole)

U okviru kvalifikacija za Kup tolerancije, odigrana je mešovita odbojka (3-3) srednjih škola. Mečevi su se igrali u utorak 04.oktobra 2011.godine u sali Ekonomske škole. Učestvovalo je četiri mitrovačke škole. U finalu su se sastale Medicinska škola „Draginja Nikšić“ i Ekonomska škola „9.maj“ gde je domaćin bio bolji i rezultatom 2:0 se plasirao u finale Kupa tolerancije.

Košarka (Omladinci)

U četvrtak 06.oktobra 2011. godine u hali Pinki su se održale kvalifikacije za kup tolerancije u košarci za omladince. Učestvovalo je svih pet mitrovačkih srednjih škola. Utakmice su se igrale u dva poluvremena po 15 minuta. U finalu se se sastali Stš „Nikola Tesla“ i Mitrovačka gimnazija gde je gimnazija trijumfovala i plasirala se u finale Kupa Tolerancije koje će se takođe održati u Sremskoj Mitrovici.

Košarka (Omladinke)

U petak 07.oktobra 2011. godine u sali Prehrambeno šumarske i hemijske škole se odigrala košarka u konkurenciji omladinki. Učestvovalo je ukupno dve ekipe. Utakmica se igrala u dva poluvremena po 15 minuta. Medicinska škola „Draginja Nikšić je trijumfovala nad Mitrovačkom gimnazijom i plasirala se u finale Kupa tolerancije.

Fudbal (Pioniri)

U petak 07.oktobra 2011. godine u 10 časova počele su kvalifikacije u fudbalu za pionire. Učestvovalo je ukupno 11 ekipa iz mitrovačke opštine. Ekipe su bile podeljene u dve grupe. Jedna grupa je igrala u hali Pinki a druga u TŠC školi. Ukupno je odigrano 10 utakmica. U finalu se se sastali O.Š.“Sveti Sava“ Divoš i O.Š.“Triva Vitasović Lebarnik“ iz Laćarka u neizvesnom finalu trijumfovali su Laćarci.

You May Also Like